Close sidebar
Close sidebar

Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", rupe tăcerea. "Ea nu va veni la nunta mea"

Jador, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" și Survivor Romania, a vorbit în premieră despre cea mai importantă zi din viața lui, ziua căsătoriei.

Razvan Ilie,

Jador, fostul concurent de la Survivor și Puterea Dragostei își dorește o nuntă mare la care să se distreze alături de pesoanele dragi [Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jador este singur în prezent, dar se gândește la momentul în care va face marele pas. Celebrul artist a dezvăluit de ce mama lui nu va fi prezentă la nuntă.

Mama nu o să vină la nunta mea. Fac un salon pentru ea și toți pocăiții că ei nu dansează ”, a dezvăluit Jador.

Citeste si: Imagini incendiare cu Mădălina de la „Puterea Dragostei”. Cum va reacționa George

Jador își dorește o nuntă mare

Fostul concurent de la Survivor România își dorește o nuntă mare la care să se distreze alături de pesoanele dragi sufletului său, însă, pentru mama sa ar organiza un salon separat, pentru că nu-i plac muzica și dansul,

ea fiind pocăită.

Astfel, ea ar putea sta într-un loc retras alături de persoanele de aceeași religie care vor fi prezente la eveniment, potrivit KanalD.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei”, declarații inedite: „Mi-a zis că umblu cu iubitul ei!”

Jador, împreună cu Bogdan Mocanu, pe vremea când erau amândoi în casa Puterea Dragostei [Sursa foto: Captură KANAL D]

Mama lui Jador: ”Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat ASE-ul și masterul" 

Mama lui Jador a ales calea credinței după ce s-a vindecat de cancer, iar cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să treacă peste momentele dificile. Ea spune că nu l-a susținut în cariera muzicală, și-ar fi dorit ca fiul său să aleagă altă cale, cea în domeniul de business, însă artistul a avut alte planuri.

”Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul.

A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum. E decizia lui și îl susțin în toate”, a dezvăluit mama lui Jador.

Jador este extrem de sincer și nu se ascunde că provine dintr-o familie săracă, mai alesc acum când a cunoscut succesul cu adevărat, piesele sale sunt în trending, iar după competiția Survivor România a devenit mult mai apreciat.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI