Jador a ajuns din nou la spital, iar de această dată manelistul este hotărât să renunțe la cariera sa muzicală.

Artistul va lansa ultima piesă în luna decembrie

Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorașii mei! Ultima piesă va fi în luna decembrie împreună cu managerul meu și toată echipa am deschis că sănătatea mea e mai importantă!

Citește și: VIDEO- Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a ajuns de urgență la spital. Daniela a fost lovită de soțul ei cu un ciocan în cap

Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă mai țină în viață și să pot merge măcar la câteva concerte! In cazul în care nu o să mai fiu… vă dau vouă fanilor mei muzică gratis! Vă iubesc și sper să nu va supere acest mesaj. Aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris Jador pe Instagram.

Jador a recunoscut că are o relație

Dacă pe plan muzical lucrurile nu merg tocmai bine, manelistul se consideră un norocos din punct de vedere sentimental.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Tensiuni între Jador și iubita lui, în fața lumii! Și-a „certat” iubita, după ce s-a urcat la volanul mașinii sale: „Intri în perete”

Acesta a recunoscut că are o relație cu o tânără din Spania, despre care crede că este jumătatea lui.

Citește și: Manelistul Tony de la Ploiești și-ar fi presimțit sfârșitul! Mesajul șocant transmis de acesta, cu doar câteva zile înainte să moară: „Să citească băiatul meu”

”Este o fată superbă, are un suflet frumos, de sufletul ei m-am îndrăgostit. Are niște piciorușe, este ghindoc, are jumătate de metru. Este o fată simplă, o fată normală, o fată care nu se machiază, nu se rujează, este foarte simplă. De aia mă atrage mult sufletul ei. ”, a declarat Jador, la Xtra Night Show.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si