Într-un vlog publicat pe canalul de youtube al lui Jador, concurentul a vorbit despre o posibilă întoarcere în emisiune. Bogdan Mocanu a negat și susține că Jador minte.

Citeste si: Moment de sinceritate în casa Puterea Dragostei. Bianca și Livian au vorbit despre problemele de cuplu

Citeste si: Jador cântă și colinde! ”O, ce veste minunată!”, dedicat fanilor direct de pe aeroport

Jador și Bogdan Mocanu, din nou la Puterea Dragostei!? “S-a despărțit de Andra și ne-am întors în Turcia”

"Vă salut! Suntem din nou la Puterea Dragostei, Bogdan s-a despărțit de Andra după cum era de așteptat și cei din Turcia ne-au chemat din nou. S-a despărțit de Andra, ea s-a dus în Italia și el a venit din nou în casa Puterea Dragostei.", a spus Jador în liveul pe care l-a făcut.

Totul a fost doar o glumă

Reîntoarcerea lor în casa Puterea Dragostei a fost cel mai probabil o glumă, iar cei doi se aflau la un eveniment în Turcia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, imagini cu burta de gravidă! Cum s-a fotografiat alături de Livian

Citeste si: Thalida și Jador de la Puterea dragostei, surprinși în baie în ipostaze apropiate! Se leaga o idilă între cei doi?!

Bogdan Mocanu a luat foc în urma afirmațiilor făcute de Jador de la Puterea Dragostei și susține că nu se pune problema de o despărțire între el și Andra.

Mai mult decât atât, pe tot parcursul discuției, Mocanu a susținut că totul este o glumă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si