Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei”, Jador, a făcut un clip alături de fosta lui iubită, Georgiana. Cei doi au format un cuplu timp de un an. Bărbatul a ținut să menționeze că scopul acestui filmuleț este de a lămuri lucrurile în fața fanilor. Jador de la „Puterea Dragostei” a transmis că fata a fost „târâtă” în acest scandal fără voia ei și fără să fie implicată sentimental în viața lui.

Jador și Georgiana, presupusa iubită a concurentului de la „Puterea Dragostei” fac dezvăluiri uimitoare: „Am așteptat patru luni ca să mă pot atinge de ea”

Jador și Georgiana, presupusa iubită a concurentului de la „Puterea Dragostei” fac dezvăluiri uimitoare: „Am așteptat patru luni ca să mă pot atinge de ea”

Tânăra a afirmat că nu vrea să mai primească mesaje în care să fie întrebată dacă formează un cuplu cu Jador. „Este o fată pe care o respect foarte mult, cu care nu a mers. Am așteptat patru luni ca să mă pot atinge de ea. Din respect pentru mine, nu a dat replică tuturor celor care au amplificat scandalul.” a transmis concurentul emisiunii „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, însărcinată!? Mariana a avut o ieșire nervoasă

„Noi suntem prieteni, foarte buni. Ne și ajutăm dacă este cazul, ieșim și cu prieteni comuni.

Am avut și relație oficială pe Facebook. Am fost aproape un an de zile împreună.” a povestit Jador de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Georgiana, fostă iubită a concurentului „Puterea Dragostei” a dat replica: „Nu a mers. Nu e un capăt de țară. Am fost doi oameni care au încercat ceva, dar nu a mers. Am încercat de mai multe ori, nu ne-am lăsat bătuți, dar noi ne înțelegem mai bine ca prieteni. Fetelor, nu suntem împreună, nu avem nicio legătură sentimentală! Toate fetele să apeleze la el.”

Jador și Georgiana, presupusa iubită a concurentului de la „Puterea Dragostei” fac dezvăluiri uimitoare: „Am așteptat patru luni ca să mă pot atinge de ea”

Jador de la „Puterea Dragostei” a ținut să vorbească și despre faptul că Ella, concurenta emisiunii difuzate pe Kanal D i-a dat mesaj Georgianei în care i-a transmis să-și deschidă ochii pentru că Jador nu este ceea ce pare.

„Cu ce drept i-ai dat tu mesaj, Georgianei? Eu nu i-am dat mesaj fostului tău, Emi, care îți trimite bani și în prezent?” i-a transmis Jador, Ellei de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Citeste si: Simina și Zănoagă de la Puterea dragostei învață cum să fie părinți. Ce nume au ales pentru bebelușul lor

Bărbatul a încheiat prin a spune că îi mulțumește Georgianei că a făcut vlogul alături de el, deși se ruga de foarte mult timp de ea să facă asta. De asemenea îi mulțumește pentru faptul că nu i-a dat replică Ellei de la „Puterea Dragostei”, pentru a adânci scandalul.

Citeste si: Ella de la ”Puterea Dragostei”, văzută alături de un bărbat la mall: „Vreau să iubesc din nou!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si