După numeroase despărțiri de Georgiana Elisei, cea pe care a iubit-o atât de mult, și după âmpăcarea de acum câteva zile cu ea, Jador a fost surprins în compania altei tinere.
Cei doi s-au gândit să petreacă în compania altei domnișoare, dar nu în București, ci în afara Capitalei pentru a nu fi văzuți.
Artistul a fost surprins în compania unei șatene îmbrăcată într-o rochie scurtă și o haină albă pe deasupra.

Aceștia s-au plimbat minute în șir prin centrul Brașovului, prin Piața Sfatului, iar cântărețul părea foarte fericit alături de domnișoara din viața lui. Se pare că relația e destul de serioasă dacă până și prietenii cântărețului știu de femeia cu care aceasta e împreună, chiar dacă nu au oficializat nimic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Iasmina și Mihai s-au împăcat chiar înainte de marea finală „Puterea Dragostei”

Jador și Georgiana plănuiau să aibă o familie împreună

Jador și Georgiana au trecut prin multe despărțiri, dar s-a întors de fiecare dată la aceeași iubită, cea cu care și-ar fi dorit să facă o familie și copii.


''Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează. Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional!'', spunea el la Antena Stars.

Citeste si: Când are loc Marea Finală a sezonului cu numărul 4 Puterea Dragostei! Ultima eliminare a adus surprize uriașe în casa dragostei din Turcia. Anunțul făcut de Cristina Mihaela


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si