Close sidebar
Close sidebar

Jador, tensiuni în casa Puterea Dragostei! Concurentul se teme că băieții din sezonul 2 îl vor elimina

Jador, Bogdan Mocanu, Bianca și Mari sunt cei patru concurenți din primul sezon Puterea Dragostei care au rămas și în sezonul 2. Între veterani și noii concurenți au apărut deja tensiuni.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Jador s-a plâns în cel mai nou vlog, după câteva zile de filmare, că noii concurenți au ciudă pe el și că vor să-l scoată din casa Puterea Dragostei. Acesta este dezamăgit de primire și se declară supărat și de faptul că vechii concurenți au părăsit Turcia.

Citeste si: Finala primului sezon “Puterea Dragostei”, de sambata, primul loc la nivelul intregii tari! Kanal D, lider de audienta!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: TOTUL despre noii concurenți din casa Puterea Dragostei – sezonul 2. Cine sunt, ce vârste au și cu ce se ocupă fiecare| EXCLUSIV

Citeste si: Bianca, câștigătoarea show-ului ”Puterea Dragostei”, mărturisiri în exclusivitate! ”Roxana nu e fată rea”

"Chiar sunt supărat că pleacă oamenii aștia (n.r.- concurenții din primul sezon). Ne-am atașat așa. Cu ajutorul vostru voi ieși din nou favorit.

Altfel o să mă scoată toți aștia afară pentru că au ciudă pe mine (n.r.- concurenții din sezonul 2).

Pe noi adică (n.r.- și pe Bogdan Mocanu). Au ciudă de noi și nu prea ne suportă. Nu știu ce să fac", a spus Jador în vlogul său.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI