Potrivit spynews.ro, Jador ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență, starea lui de sănătate nefiind deloc bună.

Jador va fi operat de urgență

Bpgdan Mocanu a vorbit despre problema artistului, însă fără a da prea multe detalii. Au existat zvonuri precum că artistul ar fi suspect de cancer de colon. 

Citește și: VIDEO- Babi Minune, acuzat de tâlhărie după ce și-a lovit prietenul și i-a smuls cu forța telefonul din mână

Potrivit unor surse, Jador ar avea sângerări rectale și va fi supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Jador s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimul an, el fiind internat și-n luna aprilie a acestui an.

Sora lui Jador a vorbit despre starea de sănătate a manelistului. Artistul ar fi suspect de o boală nemiloasă

Jador a anunțat că-și va încheia cariera muzicală din cauza ultimelor probleme de sănătate, iar vestea a venit ca un trăsnet peste fanii artistului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Primele imagini cu bebelușul lui Theo Rose: ”Sasha e foarte norocos”

Sora artistului, Camelia Dumitrache, a vorbit despre starea de sănătate a manelistului. Familia și apropiații se roagă pentru acesta și-i transmit toate gândurile bune.

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic” a spus Camelia Dumitrache, pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: Jador renunță la muzică: ”Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Manelistul a făcut anunțul de pe patul de spital

Manelistul a luat decizia de a renunța la muzică, urmând ca ultima pieasă lansată de acesta să apară în luna decembrie.

Potrivit unor surse, manelistul ar fi suspect de cancer la colon, însă membrii familiei nu au confimat diagnosticul încă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si