Close sidebar
Close sidebar

Jador va fi supus unei intervenții chirurgicale. Care este starea de sănătate a manelistului

Artistul Jador a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care și-a anunțat retragerea din lumea muzicală. Starea de sănătate a artistului n-ar fi deloc una bună și ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Diana Bostan,

Jador în spital


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit spynews.ro, Jador ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale de urgență, starea lui de sănătate nefiind deloc bună.

Jador va fi operat de urgență

Bpgdan Mocanu a vorbit despre problema artistului, însă fără a da prea multe detalii. Au existat zvonuri precum că artistul ar fi suspect de cancer de colon. 

Citește și: VIDEO- Babi Minune, acuzat de tâlhărie după ce și-a lovit prietenul și i-a smuls cu forța telefonul din mână

Potrivit unor surse, Jador ar avea sângerări rectale și va fi supus unei intervenții chirurgicale de urgență.

Jador s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimul an, el fiind internat și-n luna aprilie a acestui an.

Sora lui Jador a vorbit despre starea de sănătate a manelistului. Artistul ar fi suspect de o boală nemiloasă

Jador a anunțat că-și va încheia cariera muzicală din cauza ultimelor probleme de sănătate, iar vestea a venit ca un trăsnet peste fanii artistului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Primele imagini cu bebelușul lui Theo Rose: ”Sasha e foarte norocos”

Sora artistului, Camelia Dumitrache, a vorbit despre starea de sănătate a manelistului. Familia și apropiații se roagă pentru acesta și-i transmit toate gândurile bune.

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”

a spus Camelia Dumitrache, pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: Jador renunță la muzică: ”Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Manelistul a făcut anunțul de pe patul de spital

Manelistul a luat decizia de a renunța la muzică, urmând ca ultima pieasă lansată de acesta să apară în luna decembrie.

Potrivit unor surse, manelistul ar fi suspect de cancer la colon, însă membrii familiei nu au confimat diagnosticul încă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI