Jaful de o violență extremă s-a petrecut înainte de Paște, în noaptea de 25 aprilie, la benzinăria din localitatea Cristian. Casierul benzinăriei a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ înarmat cu un cuțit. Hoții au plecat cu banii care erau în casa de marcat, potrivit Ora de Sibiu.

Citeste si: Un psiholog a fost găsit spânzurat în cabinetul său. Colegii sunt șocați de gestul bărbatului

Scenele șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere. Vezi video mai jos, la finalul textului. ATENȚIE! Imaginile au un puternic impact emoțional.

Cum s-a desfășurat jaful din bezninărie

Doi bărbați au intrat în benzinăria din Cristian la ora 4 dimineața, cu intenția vădită de a fura. Potrivit sursei citate, unul dintre aceștia a intrat în benzinărie unde a dat peste angajatul benzinăriei, care era singur. A vrut să fure, angajatul s-a opus, iar în acel moment hoțul a scos cuțitul pe care îl avea la el și l-a înjunghiat de angajat de mai multe ori, acesta căzând la pământ.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Veste tristă chiar de Paște. A murit în a doua zi a Învierii, în urma unui accident rutier dezastruos

Hoțul a fugit cu toți banii din casa de marcat, aproximativ 500 de lei. Angajatul a reușit să ceară ajutor și au intervenit de urgență echipajele medicale.

Autorul atacului armat a fost identificat

În benzinărie a intrat doar unul din cei doi bărbați, cel care l-a înjunghiat pe angajatul locației.

Polițiștii l-au identificat, dar încă este căutat.

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5:30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng. Bărbatul, de 39 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si