Close sidebar
Close sidebar

Jaf la Catedrala din Slatina. Hotii au furat 3. 500 de lei si crucea parintelui

Jaf ca-n codru in bisericile tarii! Mai multi raufacatori au bagat spaima in preoti, dupa ce au praduit lacasurile sfinte. Ultimul atac a fost dat la Catedrala din Slatina, de unde cel supra-numit "hotul fara chip" a furat 3. 500 de lei si crucea parintelui. ##VIDEO44888##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fara frica de Dumnezeu, hotul fara chip a dat lovitura dupa un plan bine ticluit. A intrat in lacasul de cult ca un simplu enorioas. Apoi, s-a ascuns sub o masa. O ora a stat acolo, pana ce ultimul credincios a plecat.

Degeaba e Catedrala impanzita de camere video, pentru ca nu a fost surprinsa nicio imagine clara cu fata raufacatorului.

Numai cand am vazut biserica umblata si era sa fac infarct. Cand ati vazut? Pai, intri prin sfintele usi? E loc sfant acolo,. doamna. E loc sfant. Nici noi nu avem voie acolo, decat imbracati in vesminte”, a declarat parintele Ilie-Catedrala Gheorghe Ionascu-Slatina.

Hotul a fugit din lacasul sfant cu crucea parintelui, 3.500 de lei si coperta de la Sfanta Evanghelie. In total, paguba ajunge la 10 mii de lei. Lasati fara bunuri s-au trezit si mai multi preoti constanteni.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Patru biserici din Constanta au fost calcate de hoti. Tinta lor- cutia milei, pentru care, intr-un lacas de cult, au pus usa la pamant. La scurt timp, oamenii legii ar fi fost pusi sa stea pe post de alarma in Casa Domnului.

Desi cei din sindicat si-au aratat nemultumirea, fetele bisericesti vin cu o alta varianta: politistii s-ar fi...oferit.

„Vazand aceasta situatie, politia ne-a solicitat incuviintarea ptr o actiune pe care dansii au desfasurat-o noi am fost de acord cu aceasta actiune"+"noi am acceptat ceea ce dansii au propus: si anume, organizarea unei supravegheri

de noapte”, a declarat Eugen Tanasescu- purtator cuvant Arhiepiscopia Tomisului.

In cele din urma preotii constanteni au gasit solutia: toti banii stransi vor fi dusi la banca.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI