Micii pe care umblau mustele, branza alterata si kilogramele de carne de pui pastrata in mizerie... au disparut! Nu mai departe de vineri fusesera descoperite de inspectorii OPC in cel mai cunoscut local din Satul de Vacanta!

Suspectat ca a rupt sigiliul e chiar patronul!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Horia Constantinescu, director OPC Constanta:" Cele doua filmari, cea de la momentul sigilarii si cea de la momentul desigilarii spun mai mult decat 1000 de cuvinte".

E posibil ca proprietarul localului sa fii vrut sa-si micsoreze paguba, spun inspectorii OPC care l-au amendat in ziua controlului cu 20 000 de euro! Numai ca mai bine de jumatate din mancarea disparuta e alterata!

"Noi cu o zi inainte am intrat sa ne uitam la produsele de patiserie si aratau cam neplacut"

Comisariatul a depus plangere impotriva patronului, iar oamenii legii urmeaza sa stabileasca cum s-a evaporat marfa alterata din frigidere.

Un lucru e cert: niciodata in istoria controlelor de pe litoral, nu s-a intamplat ca cineva sa-si fure marfa din propria bucatarie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si