Jamie Oliver, cunoscutul bucătar, a ajuns la sapă de lemn. Deşi nimeni nu ar fi crezut, vestitul chef trece printr-o perioadă cumplită. Din punct de vedere financiar, Jamie Oliver se descurcă din ce în ce mai greu cu banii. Are o familie numeroasă, este tatăl a cinci copii, însă datoriile îl copleşesc.

Chef-ul a investit aproape 13 milioane de lire sterline din banii săi în afaceri, dar lanţul de restaurante pe care îl deţine se prăbuşeşte.

"Nu mai am bani. Există un punct în care nu pot să pun şi cealaltă parte a afacerii în pericol şi nici pe oamenii care lucrează acolo", a spus Oliver.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În 2017, localurile sale au pierdut 10 milioane de euro, după ce în 2016 au avut profit de 2,5 milioane. Bucătarul în vârstă de 43 de ani spune că nu mai vede nicio soluţie.

sursa foto: Food Network UK


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si