Close sidebar
Close sidebar

Jamila și Liviu Dragnea au devenit colegi de... bucătărie! Ce părere are influencerița despre reprofilarea politicianului: „Toată lumea îmi spune că este un pericol pentru mine”

Jamila și-a spus părerea despre Liviu Dragnea, care acum este colegul său de breaslă. Politicianul s-a reprofilat și a adunat sute de mii de vizualizări într-un timp record!

Estera Maria,

Jamila și Liviu Dragnea au devenit colegi de... bucătărie! Ce părere are influencerița despre reprofilarea politicianului: „Toată lumea îmi spune că este un pericol pentru mine”

[Sursa foto: Facebook/captură video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liviu Dragnea este cel mai nou influencer culinar și, în acest moment, este senzația internetului românesc!

Politicianul s-a aventurat, hotărât, în arta gastronomiei, prin intermediul primului său vlog, care a înregistrat un succes uria. Jamila nu a putut trece cu vederea prezența lui Liviu Dragnea, mai ales că acum sunt colegi de bucătărie.

Citește și: De ce s-a apucat Liviu Dragnea de gătit pe internet? „Mi-a zis că ar fi interesant, dar nu filmez pentru bani. Mă amuz foarte tare”

Liviu Dragnea, cel mai nou coleg al Jamilei

Fostul lider PSD este cel mai nou vlogger din zona gastronomiei.

El a lăsat politica de-o parte și și-a pus șorțul de bucătar pe care îl poartă foarte mândru!

Canalul de Youtube al politicianului se numește „Bucătăria de acasă”, unde a început să pregătească fel și fel de rețete, una mai delicioasă decât cealaltă, totul, spune el, spre amuzamentul său și al celor din jur. Totuși, nu doar hazul primează pentru Liviu Dragnea, ci și dorința sa de a-i învăța pe oameni să mănânce sănătos și să fie mai conștienți de produsele pe care le consumă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: VIDEO |Liviu Dragnea s-a reprofilat. A devenit bucătar pe Youtube: „Vă prezentăm o rețetă delicioasă de teci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire.”

Ce spune Jamila despre noul său coleg de breaslă?

Videoclipurile lui Liviu Dragnea au atins un număr record de vizualizări într-un timp relativ scurt, mai ales că nimeni nu se aștepta să îl vadă vreodată în ipostaza de bucătar. 

Totul a ajuns, desigur, și la urechile Jamilei, o cunoscută bucătăreasă iscusită de pe Youtube-ul românesc. Urmăritorii săi au fost curioși să afle ce părere are despre Liviu Dragnea, mai ales de când a adoptat o nouă identitate.

Citește și: VIDEO- Jamila a pierdut în procesul „eclerului la tavă” pe care l-a intentat împortriva Laurei Laurențiu

„De când s-a apucat domnul Dragnea de rețete toată lumea mă etichetează să-mi spună că s-a apucat de rețete și că este un pericol pentru mine. Bineînțeles că nu am nici o problemă cu asta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Jamila, explicații în „războiul eclerelor”

Nu este un pericol pentru mine domnul Dragnea, nu am o problemă cu concurența, este loc pentru toată lumea. Toți avem dreptul să facem rețete, fiecare creator de conținut are publicul lui, așa că îi urez domnului Dragnea să facă foarte multe rețete și să fie cât mai faimos posibil pe Youtube”, a spus Jamila  într-un clip video.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI