Se întorceau de la serviciu când au observat un autoturism în flăcări. Nu au stat pe gânduri, au oprit și au luat extinctoarele pentru a sări în ajutor.

Se întâmpla sâmbătă seara, în jurul orei 20:30, când Ionuț și Costin se îndreptau spre casă, observând pe strada Drumul Taberei, din sectorul 6, o mașină care a luat foc în mers.

Citește și: Şase persoane au fost ucise într-o explozie la o fabrică din Rusia

Au luat extinctoarele din mașinile personale, au apelat imediat 112, au izolat zona, asigurându-se că nimeni nu este în pericol, și au stat până la final, când pompierii au reușit să lichideze incendiul. Din fericire, șoferul mașinii avariate nu a fost rănit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Prima echipă de pompieri români a ajuns în Grecia. Peste 450 de pompieri din 11 state vor fi detașați preventiv în caz de incendii masive

Plutonier ONCIOIU Costin lucrează la Jandarmeria Bucureşti, încă din anul 2017, iar plutonier MIREA Ionuț, din anul 2018, însă amândoi au dovedit că, indiferent de moment, misiunea lor este mereu siguranța celor din jur.

Incendiu violent într-o comună din Prahova. Au ars peste 200 de baloți de paie

Un incendiu uriaș a avut loc, noaptea trecută, în județul Prahova. Peste 200 de baloți au ars pe un câmp din comuna Bucov, sat Pleașa.

Focul a cuprins mai mulți baloți de paie. Alarma s-a dat în jurul orei 23:00, în comuna Bucov.

Citește și: Un incendiu puternic a izbucnit la o groapă de gunoi din Dâmbovița. Pompierii au intervenit

Flăcările erau vizibile de la mare distanță și au afectat peste 200 de baloți depozitați pe câmp. La fața locului au fost trimise trei auto-speciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
Din fericire, nu au existat victime în urma incendiului.

Citește și: Descoperire şocantă! Şase cadavre într-o casă incendiată. Printre victime, o fetiță de 11 ani. Tatăl copilei este principalul suspect


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si