Jandarmeria Arad a transmis printr-un comunicat de presă, că luni după-amiază, o femeie a constatat că un câine rasa Amstaff se afla la ea în curte.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu anunță primul caz pozitiv de COVID, după testele cu salivă. Despre cine este vorba

Ce au declarat reprezentanții Jandarmeriei Arad

„Când a încercat să-l scoată de pe proprietate, câinele a devenit agresiv mârâind la aceasta. De teamă să nu fie muşcată, atât ea cât si copilul ei, femeia a sunat la 112 cerând

ajutor. Un echipaj de Jandarmerie a ajuns de urgentă la adresa indicată, însă câinele dispăruse.

După minute bune de căutări în împrejurimi, câinele a fost reperat, şi «înarmaţi» cu materialele folosite în misiuni de restabilire a ordinii publice, jandarmii au reuşit legarea într-o lesă şi conducerea câinelui într-o zonă sigură”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La locul incidentului a ajuns și un echipaj de ecarisaj care a ridicat animalul și l-a transportat la Adăpostul de Animale Arad.

În urma incidentului, nu au existat persoane rănite.

Citeste si: Raed Arafat a vorbit despre valul cinci. Cum vor petrece românii sărbătorile

Femeie din Galați atacată de pitbull, chiar în apartamentul în care locuia

Tot astăzi, o femeie a fost atacată de propriul câine. Jandarmii din Galați au intervenit după ce femeia a sunat și a solicitat ajutor, fiind mușcată de animal.

Din cauza faptului că animalul era destul de agitat, jandarmii nu au putut pătrunde inițial în locuința femeii. Se pare că animalul se lovea puternic de ușă, iar stăpâna nu putea ajunge pentru a le permite accesul jandarmilor. Jandarmii au aflat că în locuință se află o femeie de 71 de ani, bunica proprietarului câinelui. 

Citeste si: Anunțul ministrului Educației: 86 de elevi au fost detectați pozitiv cu COVID-19 în urma testelor rapide din salivă efectuate luni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si