În luna decembrie a anului trecut, un tânăr din Iași a avut parte de înșelătoria vieții. Hoții abia acum își aștepată sentința definitivă, după ce, în primă instanță, au primit pedepse cu suspendare, potrivit Ziarul de Iași.

În timp ce tânărul și prostituata se aflau în apartamentul femeii, doi tineri au intrat peste ei și l-au deposedat pe bărbat de bunurile sale.

Întâmplare neașteptată pentru un bărbat: jefuit și lăsat fără haine, după ce și-a amanetat telefonul pentru a plăti o prostituată

„Inculpaţii au pretins că sunt fraţii martorei O.N. şi că sunt indignaţi de ce se întâmplă în acea cameră, împiedicând-o pe persoana vătămată să se îmbrace. Unul dintre inculpați i-a pulverizat o substanţă iritantă lacrimogenă în zona feţei, apoi au luat hainele persoanei vătămate pentru a căuta bunuri“, se arată în motivarea primei instanţe.

jefuit de o prostituată

Hoții au luat din haina victimei suma de 1.700 de lei, iar mai apoi aceasta a fost lovită peste față și dată afară din apartament, fără geacă și banii de datorii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Afecțiunea care crește riscul pentru infecția cu coronavirus. Ce spun specialiștii

Citeste si: Iohannis: PSD este preocupat de jocuri politice şi de combinaţii meschine

Citeste si: Giurgiu: Copilul dispărut a fost găsit mort într-un râu aflat la trei kilometri de locuinţa sa

Tânărul jefuit s-a dus în gară și s-a culcat pe un scaun, fiind găsit de polițiști a doua zi.

Victima le-a povestit oamenilor legii cele întâmplate, fapte dovedite și de filmările surprinse pe camerele de supraveghere de la casa de amanet unde tânărul și-a vândut telefonul pentru a plăti serviciile prostituatei.

Citeste si: Coronavirus România, 19 mai. Câte cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore?

Hoții, care sunt și frați, au fost prinși și și-au recunoscut faptele, cu atât mai mult cu cât a fost găsită asupra lor haina victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si