Close sidebar
Close sidebar

Jennifer Lopez si-a cumparat o super casa! A platit 28 de milioane de dolari, dar merita! Are piscina, teren de minigolf si chiar un amfiteatru!

Vedeta americana, Jennifer Lopez, si-a achizitionat de curand o casa in Bel Air si a platit pentru ea o suma exorbitanta: 28 de milioane de dolari.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

J. Lo este acum stapana unui "palat" de zile mari in Los Angeles. Casa este absolut fabuloasa, are sapte dormitoare, 13 bai, doua piscine exterioare, teren de mini golf si chiar un amfiteatru special creat pentru relaxare. Proprietatea se desfasoara pe o suprafata de 3 hectare si jumatate si a fost scoasa la vanzare cu pretul de 40 de milioane de dolari, dar, conform celor de la TMZ, artista a reusit sa o cumpere pentru suma de 28 de milioane de dolari.

Domeniul a fost conceput de faimosul arhitect Samuel Marx in 1954 si intrase in degradare, asta pana cand actrita sela Ward si sotul ei Howard Sherman au cumparat si restaurat proprietatea.

Pe langa casa propriu zisa, pe domeniu se mai afla o casuta une pot sta menajerele si mai multe studiouri unde poti caza oaspetii.

##GALLERY17##

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Cladirea este facuta in totalitate cu ziduri de piatra, usi gigantice de metal, dar si cu parchet de pin in tot interiorul. Desi Los Angelesul nu este un oras racoros, vila dispune de sase seminee in toata casa.

In interior exista si un mini cinematograf, pentru 30 de persoane, o camera de jocuri, un bar privat si o terasa extrem de incapatoare pentru proprietari si invitatii lor.



Acest domeniu este al doilea pe care artista il detine in L.A, dar prima casa pe care o are aici vrea sa o vanda pentru suma de 12,5 milioane de dolari, noteaza cei de la Daily Mail.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI