Testele de inteligență pun la încercare mintea celui care încearcă să le rezolve. Pe parcursul timpului, acestea ajută la îmbunătățirea puterii de concentrare și amplifică abilitatea de a rezolva cât mai repede probleme care pot să apară constant în viața de zi cu zi.

Pentru astăzi vă propunem o ecuație care trebuie rezolvată prin adăugarea unui singur băț de chibrit. Pentru a rezolva acest puzzle este nevoie de multă concentrare, astfel că doar persoanele care pot să fie foarte atente pot să găsească răspunsul corect. 

Citește și: TEST de inteligență: Mută un singur băț de chibrit, ca să obții ecuația corectă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

test iq, ecuatie, matematica, test inteligenta

Crezi că poți rezolva ecuația de mai sus? 

Persoanele care au un IQ  mai mare de 140 sunt considerate extraordinar de inteligente. Acești oameni au multe abilități creatoare și de conducere și pot să îi conducă pe alții. În acest moment, mai puțin de 3% din populație are un coeficient de inteligență cuprins între 131 și 140 la sută.

Pentru astăzi trebuie să corectați ecuația 5-3+6=9 prin adăugarea unui singur băț de chibrit. Acest test poate să pară foarte simplu la prima vedere, dar nu este nici pe departe așa. Nu foarte multe persoane pot să ofere un rezultat corect la această problemă matematică. Astfel de ecuații pot să pună în dificultate foarte mulți oameni.

După ce ați rezolvat ecuația puteți să vă verificați mai jos, pentru a vă asigura că ați găsit răspunsul corect.

Rezolvare: Bățul care trebuie adăugat este cel care are capătul albastru, adică cel care transformă prima cifră din ecuație- 5, în 6. Astfel, ecuația devine 6-3+6=9.

Pentru mai multe teste prin care să îți testezi inteligența, atenția și care să îți pună mintea la încercare accesează Știrile Kanal D.

Citește și: Test de IQ cu iluzie optică: poți găsi peștele ascuns în maxim 7 secunde?

test iq, ecuatie, matematica, test inteligenta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si