Pusă mereu pe glume, cu gura până la urechi și luminoasă în toate circumstanțele de până acum, Vlădaia este, cu siguranță, un “personaj” plăcut celor de pe Insulă și are toate șansele ca acest talent al ei de a-și apropia oamenii să o ducă foarte departe în competiție.

Vlădaia are 26 de ani și este de profesie actriță și profesor de actorie pentru copii. Înainte de a se aventura la "Insula de 1 milion" spunea despre ea că este calmă, relaxată și implicată în viață celor din jur; ceea ce până acum s-a văzut și la “Insula

de 1 milion”.

A povestit că a avut o copilărie fericită, în ciuda despărțirii părinților săi, iar asta o face să aibă încredere în ea, dar și în oameni.

Citește și: Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la "Insula de 1 milion"! Trăiește în Spania, de la vârsta de doi ani, și a trecut prin divorțul părinților săi

" Ai mei s-au despărțit când aveam 12 ani. Atunci am înțeles că pentru doi oameni care nu pot să conviețuiască soluția este să trăiască separat. Nu m-a afectat într-un mod, nu mi s-a părut mare lucru. Am înțeles, fiecare își reface viața. Am fost un copil care a primit foarte multă libertate. Mama mi-a spus de mică <Asta este libertatea ta, ți-o dau în mâini și tu ești responsabilă pentru tot ceea ce faci>, ceea ce m-a ajutat să fiu asumată.

Dacă greșesc, recunosc. Am avut o comunicare bună cu părinții, mai ales cu mama", a spus Vlădaia înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Vlădaia a deschis o școală de teatru pentru copii, în Pitești

L-a avut profesor la facultatea de actorie pe Adrian Titieni, a fost parte din trupa de teatru studențesc "Podul", unde a cunoscut-o pe actrița Ana Ioana Macaria, și a fost pregătită de celebra actrița Mirela Nicolau. Este prietenă cu mezzosoprana Adina Sima, cea care i-a fost alături și a susținut-o în demersul său de a deschide o școală de teatru pentru copii în Pitești.

"Sunt fascinată de teatru și film de mică. La 17 ani un prieten făcea filme de amatori, scurt metraje. A făcut un casting pentru o trupă de teatru și am participat. Prima mea dragostea a fost teatrul. De atunci am început să merg la castinguri, să dau probe, să filmez pentru diverse reclame. Sunt una dintre persoanele norocoase care au cunoscut oameni de la care am învățat foarte multe lucruri. Au avut răbdare cu mine și mi-au dat o bună creștere. Am un scurt metraj și figurație specială în seriale sau filme din Statele Unite, cel mai recent fiind <We were the lucky ones >", a povestit concurenta din tabăra Vesticilor.

Citește și: Flori, bucătăreasa şefă, aruncată la duel; sudicii au făcut zid in jurul ei! Raul, eliminat de la “Insula de 1 milion”

Vlădaia este hotărâtă să își folosească cunoștințele din domeniul în care activează pentru a-și motiva și încuraja colegii, mai ales că este o iubitoare de oameni și crede în comunicare. Și pentru că "Insula de 1 milion" i se pare precum "ruleta rusească", concurenta a plecat de acasă cu un joc în minte, care ar ajuta-o să își cunoască mai bine colegii.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

" Aș fi puțin șireată și aș face cu ei <scândura>. O persoană stă în centrul cercului și trebuie să își pună brațele la piept, să ia poziție dreaptă, ca o scândură, și, cu ochii închiși, trebuie să se lase pe spate și condus de ceilalți cu blândețe de la unul la altul. Asta ar fi un joc foarte bun pe care l-aș face și aș fi prima voluntară", a adăugat Vlădaia.

Concurentei îi va fi dor de cele două surori, de părinți și de prieteni, însă participă la "Insula de 1 milion" pentru o experiență nouă, dar și să afle cât de departe poate merge. Este pasionată de sport, practică judo, și o relaxează paginile unei cărți, călătoriile și timpul petrecut cu prietenii. Pentru Vlădaia contează să afle care îi sunt limitele și să evite conflictele. Visul pe care speră să îl îndeplinească participând la “Insula de 1 milion” este acela de a deschide o școală de arte și de a-și extinde școala de actorie pe care o are în Pitești.

Dacă va reuși să își împlinească visul și să reziste cât mai mult în competiție, aflați urmărind în continuare "Insula de 1 milion", în fiecare sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de 20:00. Aventura celor 45 de concurenți rămași în competiție continuă la “Insula de 1 milion”, sâmbătă aceștia vor trece din nou prin teste care le vor scoate la iveală reacții neașteptate, emoții uriașe, dorințe care se vor împlinite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si