Echipa Biden ”nu îl va înlătura din funcţie pe directorul FBI, cu condiţia ca Trump să nu îl concedieze”, a spus oficialul. Totodată, campania Biden nu a răspuns unei solicitări de comentarii.

Întrebat dacă Trump şi-a păstrat încrederea deplină în Wray, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat că preşedintele nu a făcut nicio evaluare în prezenţa sa asupra acestei chestiuni.

Christopher Way a fost numit director FBI în anul 2017 de către Trump

Wray, care a fost numit de Trump în 2017 pentru a-l înlocui pe directorul revocat James Comey, s-a confruntat cu critici repetate din partea preşedintelui republican, în special în perioada premergătoare alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie pe care le-a pierdut în faţa democratului Joe Biden.

Şeful FBI le-a spus parlamentarilor, în septembrie, că nu a văzut dovezi ale unui ”efort coordonat de fraudare a alegerilor la nivel naţional”, subminând atacul neîntemeiat al preşedintelui republican asupra votului prin poştă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cine sunt parlamentarii și senatorii care vor reprezenta diaspora la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie

Citeste si: Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Nicolae. Face minuni!

Wray a depus mărturie în faţa unei comisii a Camerei Reprezentanţilor că cea mai mare preocupare a sa în alegerile din 2020 a fost ”dezinformarea constantă” provenită din interferenţa rusă

Trump l-a numit pe Wray după ce l-a demis pe Comey,  în cursul unei anchete federale privind legăturile dintre campania prezidenţială a lui Trump din 2016 şi Rusia. Investigaţia a constatat că Rusia a încercat să influenţeze alegerile prezidenţiale din 2016 în favoarea lui Trump, dar nu a găsit dovezi ale unei conspiraţii criminale cu campania lui Trump.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si