Close sidebar
Close sidebar

Joe Biden a împlinit vârsta de 81 de ani. Cum și-a aniversat, cel mai bătrân președinte al S.U.A., ziua de naștere?

Cel mai bătrân președinte din istoria Statelor Unite ale Americii a împlinit vârsta de 81 de ani. Joe Biden a celebrat ziua aniversară într-un mod tradițional, care sărbătorește și Ziua Recunoștinței.

Elena Tasca,

Joe Biden a împlinit 81 de ani

[Sursa foto: Colaj Facebook/Getty Images]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Joe Biden, președintele Statelor Unite ale Americii, a împlinit vârsta de 81 de ani. Președintele a sărbătorit într-un mod tradițional, care amintește de Ziua Recunoștinței, mai exact, tăierea curcanilor.

Joe Biden a împlinit 81 de ani

Joe Biden este născut pe data de 20 noiembrie 1942. Acesta este cel mai bătrân președinte din istoria Statelor Unite ale Americii, obținând mandatul în anul 2021 și devenind cel de-al 46-lea președinte al S.U.A.

Joe Biden a împlinit 81 de ani

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Președintele a anunțat, într-o postare pe contul de pe platforma X, că la vârsta de 81 de ani, și-a făcut cont de o nouă rețea socială. În aceeași postare, Joe Biden a mulțumit pentru urările primite și i-a îndemnat pe urmăritori să îi urmărească activitatea și pe noul cont.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI