Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - John Malkovich a venit în România! Celebrul actor va susține o serie de spectacole

Celebrul actor John Malkovich a ajuns aseară la Timișoara, unde va susține spectacole în perioada următoare. El a venit cu un avion de linie care a avut și întârziere, cu toate astea, a afișat un zâmbet larg la sosire și a vorbit puțin cu reporterii.

Redactia Stirile Kanal D,

John Malkovich a venit în România! Celebrul actor va susține o serie de spectacole

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Actorul a venit la Timișoara cu un avion de linie, de la Munchen. Aeronava a aterizat puțin după ora 22:00. John Malkovich, nominalizat de două ori la Oscar, a venit însoțit de un staff numeros, dar bine-dispus și îmbrăcat modest. Ceilalți pasagerii s-au prins greu că lângă ei în avion stă o vedetă de talie mondială.

Citește și: A fost confirmată moartea actorului Julian Sands, dispărut în sălbăticie

John Malkovich construiește biografia fictivă a criminalului Jack Unterweger 

În rolul pe care îl va juca la Timișoara, John Malkovich construiește biografia fictivă a criminalului în serie Jack Unterweger, acela care în anii '90, a provocat o dezbatere aprinsă privind carisma și psihopatia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ion Rizea, director adjunct Teatrul Național Timișoara: „Este un om minunat, super fără fițe ca să zic așa, va fi un super eveniment. Spectacol este foarte bun.” 

John Malkovich a jucat în numeroase filme de renume mondial. Amintim celebra peliculă „Legături primejdioase” sau „Being John Malkovich”, unde își interpretează propriul personaj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI