Close sidebar
Close sidebar

Jucatoarea de tenis Jocelyn Rae se retrage din competitii la 26 de ani

Jucatoarea de tenis Jocelyn Rae a decis sa se retraga din competitii la varsta de 26 de ani, informeaza site-ul WTA. Ea a facut parte, incepand din 2011, din echipa Marii Britanii de Cupa Federatiei si a fost la Mamaia, in aprilie, la intalnirea cu Romania.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atunci, Jocelyn Rae si Laura Robson au castigat meciul de dublu disputat cu Simona Halep si Monica Niculescu, scor 6-3, 1-6, 10-8, dar nu au putut impiedica infrangerea Marii Britanii, scor 2-3.

"Am fost incrdibil de norocoasa sa joc tenis in toata lumea si sa am atatea experinete datorita sportului. Sportul mi-a oferit multe oportunitati si am intalnit oameni incredibili de-a lungul acestui drum. Sa fii in circuit poate fi istovitor si simt ca acum este timpul potrivit sa fac un pas in spate si sa petrec mai mult timp cu prietenii si cu familia mea si abia astept sa fac asta. Nu este niciun dubiu ca uzura corpului a jucat un rol important in aceasta decizie, dar sunt incantata pentru urmator capitol din cariera mea in tenis si deja ma bucur sa dau inapoi sportului care mi-a oferit atat de mult", a declarat Rae, fosta numarul 450 WTA la simplu si 67 la dublu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Ea se va dedica unei cariere de antrenoare si activitatilor caritabile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI