FC Barcelona a anunţat că instalaţiile clubului au fost inspectate marţi, astfel că s-a primit acordul pentru testarea jucătorilor.

Luni, Liga Spaniolă de Fotbal a anunţat că echipele din primele două ligi îşi pot relua antrenamentele individuale din această săptămână. Reluarea sezonului este prevăzută în iunie.

Jucătorii echipei FC Barcelona vor fi testaţi miercuri pentru coronavirus

Jucătorii echipei FC Barcelona vor fi testaţi miercuri pentru coronavirus

Liga a precizat că toate cluburile vor urma un protocol pentru revenirea la antrenamente, convenit cu autorităţile sanitare pentru a se garanta siguranţa jucătorilor şi a personalului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Magistraţi, după decizia CEDO în cazul Kovesi

Citeste si: Tânără însărcinată în şase săptămâni, infectată cu coronavirus. Femeia a venit din Anglia şi era într-un centru de carantină

Citeste si: Kanal D, pe primul loc cu “In cautarea adevarului”

Preşedintele ligii, Javier Tebas, a precizat că speră într-o reluare a meciurilor în luna iunie, pentru ca sezonul 2019/2020 să fie dus la bun sfârşit.

Citeste si: Ce a spus Laura Codruta Kovesi despre hotararea CEDO: "Sper ca aceasta hotarare sa reprezinte o reparatie simbolica pentru toti magistratii hartuiti in ultimii ani”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si