Close sidebar
Close sidebar

Judecătoarea care l-a condamnat pe „Monstrul din Caracal” a murit la o lună după pensionare

Judecătoarea care l-a condamnat pe Gheorghe Dincă a murit la o lună după pensionare. Femeia lucra de peste 25 de ani în acest domeniu.

Georgiana Balaban,

Gheorghe Dincă și soția sa. 

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Reprezentanții Tribunalului Olt au transmis că judecătoarea care se ocupă de cazul fetelor dispărute din Caracal  a murit. Aceasta lucra de peste 25 de ani în magistratură, iar în urmă cu o lună, a decis să își încheie activitatea, ca urmare a unor grave probleme cardiace.

Citește și: Noi detalii în cazul de la Caracal. Familiile Luizei și Alexandrei, implicate în scandal

Diana Cotoi a pierit la o lună după pensionare. Judecătoarea era cunoscută pentru experiența sa de peste 25 de ani în magistratură. Ea s-a ocupat de cazuri extrem de mediatizate, precum cel al Gheorghe Dincă, al fiului lui Sile Cămătaru și al lui Bercea Mondialu.

Diana Cotoi a murit

Oamenii care au cunoscut-o pe judecătoarea Diana Cotoi au numai cuvinte de laudă la adresa ei și spun că întotdeauna s-a dedicat meseriei, lucrând în magistratură de peste 25 de ani.

Citește și: Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Doar că, femeia se confrunta de ceva timp cu probleme cardiace. Din această cauză, în martie, a cerut să se pensioneze mai devreme. La o lună distanță, s-a stins din viață.

Tribunalul Olt a postat pe Facebook un mesaj, în urmă cu câteva zile, prin care anunță moartea judecătoarei care l-a condamnat pe Gheorghe Dincă la 30 de ani de închisoare.

Colegii i-au transmis familiei îndurerate sincere condoleanțe. Judecătoarea Diana Cotoi a fost înmormântată pe 2 mai, la o biserică din satul Pojogeni.

Citește și: Familia Alexandrei Măceșanu cere ca Gheorghe Dincă să nu mai fie judecat pentru omor

„Tribunalul Olt îşi exprimă profundul regret pentru încetarea din viaţă a doamnei Cotoi Diana Mihaela, fost judecător al Secției Penale din cadrul acestei instanțe, colegă ce va rămâne în amintirea noastră ca un veritabil model uman şi profesional. În aceste clipe de profundă tristețe noi, colegii, transmitem condoleanțe familiei îndoliate și ne rugăm lui Dumnezeu s-o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Mare din satul Pojogeni(Valea Rea), Tg. Cărbunești, jud. Gorj, în 30.04.2023, iar înhumarea va avea loc la cimitirul din aceeași localitate în ziua de marți, 02 mai, ora 11.00”, se arată într-un mesaj transmis de Tribunalul Olt, pe Facebook.

Citește și: Gheorghe Dincă scapă de trei acuzații de viol, inclusiv asupra unei minore de 5 ani: "S-a dat clasare. Vor fi oameni care vor protesta"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI