Este o anchetă de proporții în Olt! Un magistrat al Judecătoriei Caracal este urmărit penal, după ce ar fi luat drept mită cinci tone de azotat de amoniu pentru redeschiderea unui dosar în care erau vizate două clanuri din Drăgășești, Olt.

Denunțul formulat împotriva sa specifică faptul că victima din dosar îi vânduse soției sale respectiva cantitatea de îngrășământ agricol care urma să fie folosit pentru fertilizarea unui teren agricol pe care familia judecătorului l-ar deține în comuna Malu Mare, județul Dolj.

De asemenea, au fost aduse și dovezi, adică factura și chitanța emise în urma tranzacției avute.

Judecător Caracal mită

Imagine reprezentativă pentru un judecător.

[Sursa foto: iStock]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: Cine este instructorul de înot de la CS Dinamo care ar fi agresat o fetiță de 7 ani? Totul ar fi avut loc la bazinul de înot

Care a fost motivul răfuielii?

În octombrie 2015, procurorii Curții de Apel București au dispus reținerea executorului judecătoresc Iulian Coșoreanu, acuzat că i-ar fi ajutat pe liderii unui clan din Drăgănești Olt să încaseze cash o datorie, societatea lor fiind în insolvență.

Atunci, Fluture Goman, cel care este de altfel și liderul grupării s-ar fi gândit că cineva i-a vrut răul și l-a denunțat. Pentru că și-a dorit răzbunarea, împreună cu alți indivizi l-au bătut pe Bănică Rancu, deși el a spus că este nevinovat, conform informațiilor Gândul.

În acea răfuială, fiul lui Fluture Goman a fost rănit la ochi cu praf de sticlă. După ani întregi, faptele clanului Goman s-au prescris, iar fapta comisă de Rancu, acuzat de vătămare corporală din culpă, a fost clasată.

Cristinel Goman a atacat în instanță decizia, iar judecătorul Miu Matei a reluat această anchetă.

Judecător Caracal mită

Imagine reprezentativă pentru un judecător.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Anchetă la Spitalul Județean Brașov, după ce mai multe fiole cu un drog extrem de puternic au dispărut din seiful unității medicale

Fiul lui Bănică Rancu a declarat pentru sursa menționată mai sus că procurorul Popescu a trimis dosarul în judecată, pentru vătămare corporală indirectă. De altfel, judecătorul Miu Matei l-a condamnat pe Bănică Rancu pe data de18 decembrie 2022, la 2 ani și 8 luni de detenție. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si