Robi i-a povestit Virginiei în camera roșie ce capcană i-a întins Juliei, concurenta cu care el se tachinează de la începutul sezonului trei al emisiuinii "Casa Iubirii".

Citește și: VIDEO. "Îmi place unul care să fie obsedat de mine". Cosmin, lăsat în ceață de Ștefania la date-ul de Dragobete

"Am făcut un test. Sper că nu te superi și nu o iei altcumva.

Stătea Alex de vorbă cu Julia și am văzut că pe ea nu o interesează. Și i-am zis: ''Julia, hai cu mine în grădină că vreau să vorbesc ceva cu tine'. Julia, hop, s-a și ridicat în picioare", a povestit Robi în camera roșie.

Virginia spune că Julia i-a povestit momentul și că era și Patrick de față. 

Julia, criticată de Robi pentru relația "fake" cu Alex

Robi a continuat: "I-am zis 'Măi, Julia, omul ăsta a venit la tine să vorbiți și tu..' Ca să îi arăt că nu face ce simte".

Robi consideră că Julia nu e sinceră cu ea însăși și îi pune pe băieții care o simpatizează în ipostaze bizare.

"Am râs, mi s-a părut amuzant rău", a spus Robi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

alex julia casa iubirii

Alex, interesat de o relație cu Julia în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Robi, chemat în camera roșie de Virginia

Virginia a avut surprize pentru Robi de Dragobete! Cei doi au dat frau liber sentimentelor in camera rosie!

Virginia a ales sa-i faca lui Robi o frumoasa surpriza într-un cadru extrem de romantic, decorat cu tot felul de simboluri ale acestei zile superbe cu si despre iubire, cei doi au dat frau liber sentimentelor si s-au sarutat cu foc.

Din peisaj nu au lipsit discutiile caracteristice lor.

Robi și Virginia, săruturi intense în camera roșie

Robi și Virginia, săruturi intense în camera roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alex, interesat în continuare de Julia

Alex are 34 de ani și a venit în "Casa Iubitii" tocmai din Tenerife, locul unde a locuit timp de cinci ani si unde are și o afacere proprie.

Alex a mărturisit din start că este interesat de Julia și a stat ca pe ace să vadă dacă primește pass sau smash din partea ei.

El s-a temut ca se va alege cu un PASS: “Mi se pare ca esti putin suparata. Ai ceva pe suflet.” Acesta ar vrea ca Juliei sa-i fie clar ca interesul suprem e pentru ea.

Se pare ca Larisa ar fi urmatoarea pe “lista” lui Alex. Acesta se cam teme de reactiile Juliei: “Ma bagi in gura lupului!” 

v


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si