Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Julia, hai cu mine în grădină!". Robi o atrage pe Julia de lângă Alex într-o capcană și apoi dezvăluie totul

Interesul Juliei pentru Alex, tânărul venit special din Tenerife ca să o cunoască, este pus sub semnul întrebării de Robi, vechiul concurent cu care Julia se află într-o relație de tachinare constantă.

Sorin Negru,

Julia, luată peste picior de Robi - din nou

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robi i-a povestit Virginiei în camera roșie ce capcană i-a întins Juliei, concurenta cu care el se tachinează de la începutul sezonului trei al emisiuinii "Casa Iubirii".

Citește și: VIDEO. "Îmi place unul care să fie obsedat de mine". Cosmin, lăsat în ceață de Ștefania la date-ul de Dragobete

"Am făcut un test. Sper că nu te superi și nu o iei altcumva. Stătea Alex de vorbă cu Julia și am văzut că pe ea nu o interesează. Și i-am zis: ''Julia, hai cu mine în grădină că vreau să vorbesc ceva cu tine'.

Julia, hop, s-a și ridicat în picioare", a povestit Robi în camera roșie.

Virginia spune că Julia i-a povestit momentul și că era și Patrick de față. 

Julia, criticată de Robi pentru relația "fake" cu Alex

Robi a continuat: "I-am zis 'Măi, Julia, omul ăsta a venit la tine să vorbiți și tu..' Ca să îi arăt că nu face ce simte".

Robi consideră că Julia nu e sinceră cu ea însăși și îi pune pe băieții care o simpatizează în ipostaze bizare.

"Am râs, mi s-a părut amuzant rău", a spus Robi.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Alex, interesat de o relație cu Julia în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Robi, chemat în camera roșie de Virginia

Virginia a avut surprize pentru Robi de Dragobete! Cei doi au dat frau liber sentimentelor in camera rosie!

Virginia a ales sa-i faca lui Robi o frumoasa surpriza într-un cadru extrem de romantic, decorat cu tot felul de simboluri ale acestei zile superbe cu si despre iubire, cei doi au dat frau liber sentimentelor si s-au sarutat cu foc.

Din peisaj nu au lipsit discutiile caracteristice lor.

Robi și Virginia, săruturi intense în camera roșie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Alex, interesat în continuare de Julia

Alex are 34 de ani și a venit în "Casa Iubitii" tocmai din Tenerife, locul unde a locuit timp de cinci ani si unde are și o afacere proprie.

Alex a mărturisit din start că este interesat de Julia și a stat ca pe ace să vadă dacă primește pass sau smash din partea ei.

El s-a temut ca se va alege cu un PASS: “Mi se pare ca esti putin suparata. Ai ceva pe suflet.” Acesta ar vrea ca Juliei sa-i fie clar ca interesul suprem e pentru ea.

Se pare ca Larisa ar fi urmatoarea pe “lista” lui Alex. Acesta se cam teme de reactiile Juliei: “Ma bagi in gura lupului!” 

v

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI