Concurenții din ”Casa iubirii” sunt mai glumeți ca niciodată! Robi și Julia au fost de data aceasta în centrul atenției, după ce au început să poarte niște discuții cu subînțeles.

Julia și Robi, tachinări cu subînțeles?

Inițial, Robi a spus că nu își dorește să plece acasă, însă este pregătit pentru orice s-ar întâmpla. Apoi, Julia a fost luată la rost în privința întâlnirii din camera roșie, acolo unde l-a ales pe Robi pentru a lămuri anumite aspecte.

”Robi: Nu vreau să plec acasă, e clar că nu vreau, dar dacă plec asta este, înseamnă că atât a fost.

Patrick: Măi eu cred că ai demonstrat oricum câteva chestii aici în emisiune, cred că ți-ai creat deja o comunitate, cred că ți-ai creat niște oameni care te plac și se regăsesc în tine și le place sinceritatea ta, chiar dacă, uneori, e prea multă sinceritate.

Juli: Cred că există și foarte mulți oameni care ne-au vrut împreună și te-au susținut pentru Julia. Nu există așa ceva...

Patrick: Câte materiale ți-ai cumpărat astăzi cu ea?

Robi: Am cerut contul ăla, nici acum nu a ajuns la mine.

Juli: Nu e cazul de așa ceva.

Juli: L-am chemat în camera roșie pentru că voiam și să înțeleg de ce mi se pare că de la o perioadă s-a oprit cu glumele astea cu mine. Și nu înțelegeam de ce.

Robi: Sunt neglumit de... atâta timp.

Juli: De când e Sebastian în casă ești neglumit... Păi ți-a luat puțin fața, puțin mai mult”.

Casa Iubirii

Imagini cu Julia și Robi.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: ”Ne simțim chiar bine”. Patrick și Rebecca, următorul cuplu din ”Casa iubirii”? Gesturile lor și ultimele declarații i-au pus pe toți pe gânduri. Ce s-a întâmplat între ei?

Cum arată femeia perfectă pentru Robi?

Mai mult, tânărul a fost întrebat de Bianca cum vede el femeia ideală, iar Julia s-a arătat foarte interesată de caracterizare. Interesant este și modul în care i-a dat replica mai apoi!

”Bianca: Ce cauți la o femeie?

Robi: Nu pot să zic ce caut la o femeie. În momentul în care o văd... Să am compatibilitate cu ea, să am încredere în ea, să știu că dacă sunt plecat într-o parte pot să pun mâna pe telefon și să îi zic ”Du-te acolo”. Chestiile astea le caut, să fie o femeie inteligentă, descurcăreață

Juli: Mă cauți pe mine în orice femeie, Robi!(...) Ai nevoie de o Julia în viața ta, Robi?!

Robi: O am!

Julia: Unde e?

Robi: Aici lângă mine, nu mă lasă în pace. În fiecare zi e pe capul meu”.

Cosmin, întrebări capcană pentru Rebecca

Tot în emisiunea de azi, Cosmin i-a spus Rebeccăi că s-ar potrivi cu Robi și că el a văzut o oarecare chimie la ei, în momentul în care au fost în camera roșie.

Casa Iubirii

Imagine cu concurenții din Casa Iubirii.

[Sursa foto: Captură Casa Iubirii]

Citește și: Cosmin în pericol de eliminare?! Ștefania, în lacrimi la gândul că ar putea rămâne singură în ”Casa Iubirii”: ”Rămân fără el”

Tânăra a izbucnit în râs și a spus că este confundată cu Roberta, deoarece ea nu simte nimic pentru Robi, doar îl consideră amuzant.

”Rebecca: Credeam că mă întrebi maxim de Patrick, nu de Robi.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Cosmin: Păi ție până la urmă de cine îți place că nu mai înțeleg?

Rebecca: Mie nu mi-a plăcut niciodată de Robi.

Cosmin: Nu?

Rebecca: Când am zis? Mă confunzi cu Roberta.

Cosmin: Nu știu, dar am văzut că vă uitați așa în camera roșie când ați avut. Vă simțeați bine unul cu altul.

Rebecca: Robi e un băiat cu care să te simți în largul tău, e și glumeț, te face să te simți și bine.

Cosmin: Păi și de ce nu-i dai o șansă?

Rebecca: Pentru că nu simt”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si