Robi și Julia au ajuns, se pare, la cuțite. Se pare că Julia a fost foarte deranjată de faptul că Robi nu a dorit să meargă la date-ul prietenesc. Cei doi își aruncă vorbe grele.

Nu am ajuns niciodată să am sentimente atât de mari, i-a spus Julia lui Robi.

Robi și Julia, discuții tensionate în "Casa Iubirii"

Discuția aprinsă dintre Robi și Julia a început după ce Patrick a întrebat-o pe concurentă de ce a plâns în urmă cu o zi.

Julia: Nu știu cum să vă spun, dar simțeam așa o ciudă. Și aveam niște nervi pe mine, pentru că, pentru a doua oară, i-am dat posibilitatea lui Robi să... să, nu știu, oarecum să-și bată joc...

Robi: Eu mi-am bătut joc? Eu, zicându-ți ție, de o mie de ori, că suntem prieteni și că nu se poate nimic mai mult, eu mi-am bătut joc?

Julia: Subiectul Robi pentru mine este închis. Nu vreau să vorbesc despre asta.

Robi: Subiectul Robi pentru tine este închis de mult, nu de ieri.

Citește și: "Simt ceva drăguț". Roberta se pare că a făcut primul pas către Patrick. Cum a fost așteptat concurentul în camera roșie?

julia si robi

Tensiunile ating cote maxime între cei doi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick se pare că dorește să afle unde s-a stricat relația celor doi. Concurentul pare că moderează discuția dintre Robi și Julia, pentru a afla care este, de fapt, motivul pentru care aceștia ar fi supărați.

Robi: Am avut un moment de gândire și am zis bă, nu e ok să mă duc la un date de zi cu femeia care s-a contrat și certat cu Virginia două luni, nu știu, mi se pare ciudat.

Julia: Mie mi se pare că bagi motivul Virginia în condițiile în care tu ai fost mereu detașat de orice o privește.

Robi: Și acum sunt detașat Julia, dar ție nu ți-am dat niciodată nimic de înțeles, nu știu de ce te aprinzi așa și zici că mi-am bătut joc de tine.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

julia casa iubirii

Julia: "Nu am ajuns niciodată să am sentimente atât de mari"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick se pare că a dorit mai multe clarificări. După ce Robi ar fi spus că Virginia este motivul pentru care a anulat date-ul, Patrick îi reamintește de relația pe care a avut-o cu Julia mereu. Virginia mărturisește

Robi: Consider că dacă mergeam la date se înțelegeau alte lucruri.

Julia: Din partea cui?

Robi: Eu cred că și a ta, sincer.

Julia: Nu cred.

Robi: Ba da.

Întrebat dacă crede că lucrurile ar fi stat altfel între el și Julia dacă ar fi ieșit la date, Robi spune ferm, că da.

Citește și: Surpriză în "Casa Iubirii"! Laurențiu și Ionuț, foști concurenți, au reintrat în competiție. Băieții fac dezvăluiri pe bandă rulantă: "Nu sunt interesat de altcineva momentan"

robi casa iubirii

Julia și Robi, la cuțite în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Da, da, da. Atunci de ce ar plâns mă, frate, pe bune?!

Julia: Eu am plâns de ciudă, nu am plâns pentru că l-am pierdut pe Robi sau că nu merg cu Robi la date, despre ce vorbim? Că nu am ajuns niciodată să am sentimente atât de mari încât să leșin aici după tine.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Robi: Niciodată nu plângi de Robi!

Julia: Hai, mai potolește-te. Eu știu că asta ți-ai dori să auzi din gura oricărei femei, dar crede-mă pe cuvânt că nu a plâns nimeni după tine.

Robi: Julia, stai cuminte acolo!

Julia: Stai cuminte tu! Nu-mi zice mie să stau eu cuminte. Moderează-ți puțin cuvintele, Robi, Te rog frumos.

Virginia a fost întrebată de Patrick ce părere are despre motivul lui Robi de a anula date-ul cu Julia. Concurenta a mărturisit că nu o interesează ce face Robi și i-a sugerat concurentului să facă ce vrea.

concurenti casa iubirii

Virginia, Robi și Julia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia: Daa, a descoperit respectul față de Virginia după două săptămâni de la despărțire.

Robi: Am înțeles Julia că ești foarte deranjată că nu vrei să mergem la date(...) Închid subiectul cu tine pentru că tu nu vrei să pari nicicum... Tu ești femeia care nu place pe nimeni.

Cum va continua relația dintre Robi și Julia, puteți afla urmărind emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si