Un jurnal de călătorie plin de neprevăzut și presărat cu detalii din cele mai spectaculoase. Așa arată cel mai nou volum scos pe piață de Marina Almășan, scriitoarea a cărei pasiune pentru călătorii rivalizează cu cea pentru scris.

Citește și: Atenţionare de călătorie pentru Franța. Anunțul oficial al MAE: Coduri roşu şi portocaliu de inundaţii

Marina Almășan: „Cred că cei care vor citi cartea pe lângă faptul că se vor amuza, pentru că eu înscriu într-un ton foarte săltăreț și ștrengăresc, vor căpăta pofta de a merge, de

a cunoaște această țară care chiar dacă este o țară africană, are foarte multe și din cultura altor state.”

Cartea „Pe cămilă, prin Tunisia” este al 18-lea volum scos pe piață de Marina Almășan și unul dintre cele mai dragi sufletului ei. Cartea a fost lansată recent într-o atmosferă de gală, în prezența prietenilor și admiratorilor autoarei.

Raoul, artist: „Marina este un om care a călătorit. A călătorit și împarte. Își notează gândurile, le transformă în cărți și dă mai departe.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Vasile Muraru, actor: „O întreabă Marina pe cămilă dacă știe românești și zice stăpânul meu a făcut facultatea în România, i-a răspuns cămila.”

Valentina Fătu, aCctriță: „Marina este un fenomen, aș zice și reușește ceea ce puțină lume reușește în ziua de azi: să fie foarte atentă la ce și-a propus și să facă lucrurile să se întâmple.”

„Pe cămilă, prin Tunisia” prezintă locurile exotice din țara africană

Volumul despre Tunisia reunește în paginile sale informații prețioase despre locurile exotice din țara africană, trucuri importante de călătorie, precum și detalii savuroase despre bucătăria tradițională.

Stela Enache, cântăreață: „Are un stil de a prezenta locurile într-un mod inedit, este un om de televiziune, știe ce să spună observă lucrurile care trebuiesc observate.”

Bianca Brad: „Nu toată lumea își permite, își dorește foarte mult, din fericire prin intermediul imaginilor fie că sunt online, televiziuni, cărți evident poți ajunge la inimile oamenilor.”

Marina Almășan: „Te prăjești la soare, mănânci o mâncare foarte bună orientală, șhoppingărești prin bazarurile tunisiene și ai ocazia să-ți dezvolți și spiritul de a te târgui.”

Alături de oamenii dragi, autoarea Marina Almășan s-a simțit precum o veritabilă scriitoare, încurajată și susținută în demersurile sale.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Dan Helciug, artist: „Am cântat „Queen Crazy Llittle Thing Called” din tributul meu queen pentru că în călătorie trebuie să ai un pic de nebunie și iubire.”

Pentru că are deja o tradiție în realizare a volumelor de călătorie din diverse țări, Marina se gândește deja la următoarele destinații pe care vrea să le prezinte cititorilor săi. Pe lista țărilor ce urmează să fie luate la pas se află Vietnam și Kazahstan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si