O jurnalistă a fost găsită plutind în râul Mureș. Anca Mureșan avea 47 de ani și în ultima vreme își trăia viața cât mai haotic. Din cauza unei depresii puternice a ajuns dependentă de substanțele interzise. Femeia avea legături dubioase și cu anumiți interlopi din județ.

Citeste si: VIDEO| Doliu în sportul românesc: Un fotbalist a murit înecat la doar 22 de ani

Pompierii i-au găsit trupul Ancăi în apele Mureșului. Salvatorii au fost sesizați prin apel la 112 de către un bărbat cu care femeia trăia. Bărbatul era iubitul jurnalistei depresive. Se pare că femeia ar fi sărit voluntar în râul Mureș.

În urma verificărilor, s-a constatat că cei doi, cu doar o seară înainte, ar fi consumat substanțe interzise. În ziua fatidică, ei au ieșit la plimbare, iar jurnalista ar fi sărit în râu. La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Sunt efectuate căutări și la acest moment pe cursul apei pentru eventuale dovezi în acest caz.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: A murit cineastul american Robert Downey Sr.

Jurnalistă moartă într-un mod suspect

Cunoscuții Ancăi au mărturisit că femeia era doborâtă de probleme. Ea a ajuns chiar să se drogheze până își pierdea cunoștința. Anca era într-o stare gravă de depresie. Ea credea că viața nu mai are niciun rost și nimeni nu a sărit să o ajute.

Citeste si: Proteste după moartea unui tânăr de 24 de ani. A fost bătut până la deces

jurnalista anca mureșan a murit
Anca Mureșan - alături de iubit.[Sursa foto: Facebook]

„Se droga şi nu mai ştia de ea. A cerut ajutor de multe ori poliţiei şi i-a chemat, deoarece era bătută, însă nimic. Stătea în centrul oraşului şi vecinii pot să spună cât era de chinuită. Anca nu mai era cea pe care o ştiam toţi din trecut. Nu a putut să scape de cei pe mâna cărora a picat. A încercat să strige după ajutor, dar nimeni nu a auzit-o”, este mărturia unui cunoscut al Ancăi, conform ziardearad.ro.

Citeste si: Noi detalii în cazul Ionelei, tânăra ucisă și apoi plimbată cu mașina de către criminal! L-a reclamat la poliție cu trei zile înainte de tragedie

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Se pare că Anca avea și un cerc dubios de prieteni. În urmă cu aproximativ o lună de zile, ea a făcut o postare pe Facebook în care i-a enumerat pe toți cei care îi datorau bani, dar și pe cei care au făcut-o să își piardă locuința și toate bunurile.

Postarea a fost ștearsă la scurt timp, după ce, cel mai probabil, femeia primise amenințări.

Din cauza relațiilor vicioase, femeia și-a perdut casa părintească, banii agonisiți o viață întreagă, hainele, mobila, prietenii, și în final, chiar propria viață.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si