Close sidebar
Close sidebar

Jurnalista bulgară Silva Zurleva a fost găsită moartă în fața casei

O moarte bizară șochează lumea presei chiar în prima zi din noul an. Jurnalista bulgară Silva Zurleva a murit la 61 de ani. A fost găsită fără suflare în fața locuinței sale de la țară, din localitatea Kovacevița, Bulgaria.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vecinii au fost cei care au observat trupul femeii care zăcea în fața locuinței. S-a întâmplat chiar în prima zi din noul an, mai exact miercuri dimineața, la ora 09:50. Tot vecinii au fost cei care au alertat autoritățile cu privire la faptul că o femeie este căzută pe treptele de la intrarea în locuință.

Nici până în momentul de față nu se știe ce anume a provocat decesul jurnalistei. Medicii legiști vor stabili dacă a fost vorba de un atac de cord sau chiar căderea sa pe trepte să îi fi fost fatală. Autoritățile au anunțat însă că Silvia Zurleva nu a fost victima unui atac.

Citeste si: Cosmin Olăroiu construieşte un ansamblu rezidenţial cu 7 blocuri! Antrenorul a făcut avere în China, unde câştigă 28 de milioane de euro în 4 ani!

Citeste si: Incredibil, cum și-au petrecut pușcăriașii celebri Sărbătorile de Iarnă! De la lux și vacanțe pe plajă până la sărăcia din celula de patru metri, fără lumină și ovații

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citeste si: Mario Iorgulescu a fost externat în mare secret! Reporterii WOWbiz.ro l-au căutat la Milano, la clinica la care era internat VIDEO EXCLUSIV

Jurnalista bulgară Silva Zurleva s-a născut pe 26 februarie 1958. A absolvit Facultatea de Filologie a Universităţii din Sofia, cu specalizare în filologia bulgara şi limba şi literatura greacă, potrivit romaniatv.net.

Zurleva a lucrat la televiziunea națională bulgară, iar din 2001 a fost numit directorul televiziunii Nova.

Din 2009 a devenit consultant şef în televiziune şi membru în Consiliul de Administraţie al televiziunii Nova, potrivit romaniatv.net.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI