Close sidebar
Close sidebar

Jurnalista Corina Dragotescu a plecat de la Romania TV: "Ma simt mai bogata sufleteste si imi pare rau ca ne despartim"

Jurnalista Corina Dragotescu a anuntat printr-un mesaj pe Facebook ca a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Romania TV.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jurnalista a multumit tuturor colegilor pentru experienta inedita de care a avut parte, spunand ca a fost cea mai interesanta perioada din viata ei profesionala.

„Am terminat colaborarea cu Romania TV. Le multumesc tuturor colegilor care au facut posibil acest proiect, de la Noaptea Realitatii pana acum, la Noaptea Mintii #mia. A fost cel mai frumos proiect la care am participat. Ii multumesc lui Sebi ca l-a sustinut. Le multumesc tuturor colegilor din regie si producatorilor si reporterilor cu care am lucrat de-a lungul timpului si care au realizat toata munca din spatele a ceea ce se vede pe sticla. Un gand special pentru Valentina Pufulescu cu care am colaborat excelent si am reusit performanta sa gandim o emisiune in 15 minute si apoi sa stau in direct 4 ore ca sa transmit evenimente in desfasurare. Una peste alta a fost cea mai interesanta perioada din viata mea profesionala.

Ma simt mai bogata sufleteste si imi pare rau ca ne despartim. Va pup pe toti cei care tineti la mine si mi-ati aratat mereu lucrul acesta”, este mesajul jurnalistei postat de Facebook.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI