Close sidebar
Close sidebar

Jurnalistul american, Tucker Carlson, a făcut anunțul! Când va fi difuzat interviul cu Vladimir Putin

Jurnalistul american Tucker Carlson a făcut un anunț referitor la data și ora la care interviul cu Vladimir Putin va fi difuzat.

Alexandra Bercea,

Când va fi difuzat interviul cu Putin?


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Jurnalistul american, Tucker Carlson, a ajuns la sfârșitul săptămânii în Rusia. Pe data de 6 februarie, acesta a anunțat faptul că îi va lua un interviu președintelui rus.

Pe data de 7 februarie, secretarul de presă de la Kremlin, Dmitri Peskov, a declarat faptul că Putin a acordat deja un interviu unui jurnalist american.

[Sursa foto: Hepta]

Când va fi difuzat interviul cu Putin?

Într-o postare pe pagina de Instagram, Carlson a publicat o fotografie afiș. Acolo este anunțat faptul că interviul va fi difuzat pe site-ul tuckercarlson.com, joi, 8 februarie, de la ora 18:00 EST (vineri, 9 februarie, ora 1 noaptea la București, ora 2 la Moscova). 

[Sursa foto: Hepta]

Noaptea trecută, jurnalistul american a părăsit deja Rusia, la ora 4:15, cu un zbor Moscova-Belgrad care a decolat de pe aeroportul Șeremetievo. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit secretarului de presă prezidențial, Dmitri Peskov, Vladimir Putin i-a acordat interviul lui Carlson marți, 6 februarie.

„El are o poziție diferită de restul. Nu este în niciun caz prorus, nu este proucrainean. Ea este mai degrabă proamerican. Dar, cel puțin, contrastează cu poziția presei tradiționale anglo-saxone”,

a spus secretarul de presă al președintelui.

Citește și: Cine este Boris Nadejdin, "omul păcii" din Rusia care a scos mii de oameni în stradă împotriva lui Putin

Alex Jones: „Tucker Carlson încearcă să oprească cel de-al treilea război mondial''

Bloggerul american Alex Jones, un conspiraționist american celebru, susține într-un videoclip postat pe platforma de socializare X faptul că „Tucker Carlson încearcă să oprească cel de-al treilea război mondial, într-un interviu istoric cu Putin”.

„Un interviu de două ore care îi face deja nervoși pe cenzorii occidentali, care-i țin pe americani în întuneric”, a mai adăugat Jones. 

Presa de stat rusă a relatat pe larg vizita prezentatorului american, care a criticat sprijinul american pentru Ucraina, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: Scriitorul rus Lev Rubinstein, opozant al lui Putin, a murit după ce a fost lovit de o mașină în Moscova, pe trecerea de pietoni

„Majoritatea americanilor nu sunt informaţi, nu au nicio idee despre ce se întâmplă în regiune, aici în Rusia sau la 950 km distanţă, în Ucraina.

Dar ar trebui să ştie, pentru că ei plătesc pentru o mare parte din ele”, a declarat Tucker Carlson într-o înregistrare video publicată marţi, explicând de ce a solicitat acest interviu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI