Borodin a fost primul jurnalist care a scris despre compania privata Wagner. Barbatul nu si-a mai revenit din coma si a murit intr-un spital din Ekaterinburg. Pe 13 aprilie a cazut de la geamul apartamentului sau situat la etajul cinci, conform svoboda.org.

Colegii de breasla nu cred in acest suicid si sustin ca nu pot intra in apartamentul lui, dar nici nu pot afla detalii din partea autoritatilor.

Barbatul a scris despre tragedia care s-a produs pe 7 februarie, cand zeci de militari rusi au murit in Siria, in urma unei coalitii occidentale. Dupa cum s-a aflat mai tarziu, presupusii militari erau, de fapt, mercenari rusi angajati de compania privata, Wagner. Inca nu s-a stabilit daca jurnalistul  s-a sinucis sau a existat un plan bine pus la punct pentru eliminarea lui. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si