Bieber pretinde despăgubiri de 20 de milioane de dolari pentru acuzaţii "răuvoitoare". El spune că are probe "indiscutabile", afirmând că este vorba de "minciuni scandaloase şi inventate".

Cântăreţul a negat pe Twitter acuzaţia făcute pe reţeaua de socializare de o femeie, Danielle, care a dispărut ulterior. Potrivit acesteia, Justin Bieber ar fi invitat-o împreună cu alte prietene ale ei în camera lui de la hotelul Four Season pe 9 martie 2014 şi ar fi agresat-o.

Pe un alt cont de Twitter, o persoană Kadi l-a acuzat pe artist că a agresat-o sexual într-un hotel din New York, în mai 2015.

Justin Bieber acuzat de agresiune sexuală

Justin Bieber, acuzat de agresiune sexuală, a intentat proces pentru defăimare

Citeste si: VIDEO| Fără teamă, dăm virusului de la unii la alții

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Apele se revarsă peste oraşe

Citeste si: Elevii au sărbătorit reușitele de la Evaluarea Națională până au intrat în comă

Bieber, în vârstă de 26 de ani, a devenit cunoscut în adolescenţă, când s-a remarcat prin reinterpretări ale unor piese celebre.

Primul lui EP, „My World”, a fost lansat în 2010. Muzica lui a fost, până acum, accesată audio online de peste 50 de miliarde de ori.

Citeste si: Berguzar Korel si Halit Ergenc, protagonistii serialului "Patria mea esti tu", primele declaratii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara! Iata cum arata indragita actrita dupa cea de-a doua nastere!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si