Faimosul actor a decis să împărtășească cu fanii săi din social media o fotografie emoționantă în care își privește fiul.

Citește și: CEO-ul Dogan Media International, Ugur Yesil, premiat pentru Inovaţie şi dezvoltare sustenabilă în media, în cadrul Galei Premiilor Capital

Mesajele fanilor nu au intârziat să apară. Postarea a înregistrat sute de mesaje de felicitare și zeci de mii de aprecieri pentru cel mai tânăr membru al familiei Urgancıoğlu în doar câteva minute.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Kaan Urgancıoğlu este tată! Prima fotografie cu micuțul Ardıç, fiul protagonistului din serialul „Secrete de familie”

Kaan Urgancıoğlu este tată! Prima fotografie cu micuțul Ardıç

"Felicitări. A început cel mai frumos capitol din viața ta, bucură-te de el, de fiecare secundă", "Să crească mare și cu har", "Să aibă o viață frumoasă alături de voi, sunt sigur că vei fi cel mai bun tată", "Să vă dea Dumnezeu sănătate, viață lungă și noroc. Kaan, Burcu, fericirea să fie mereu cu voi",  sunt doar câteva dintre sutele de mesaje care curg pe contul de socializare al celebrului actor.

Citește și: Azi, de la ora 19:00, în „Dragoste și speranță”! Sîla, o viață de coșmar

Kaan Urgancıoğlu și Burcu Denizer și-au unit destinele anul acesta, pe 19 iunie, într-un cadru restrâns la Consulatul Turciei din Atena.

Citește și: VIDEO- Anais Sabbagh, videoclip alături de părinții săi. Christian și Iulia Sabbagh o susțin necondiționat

Telespectatorii Kanal D îl pot vedea pe Kaan Urgancıoğlu în fiecare seară de vineri și sâmbătă, de la ora 20.00, în serialul "Secrete de familie", în rolul procurorului Ilgaz.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si