După dezbaterea de joi seara de la Casa Albă, Joe Biden și Donald Trump au ajuns în vizorul tuturor. Cine va fi iar președintele americanilor?

Lupta pentru primul om în stat continuă, la fel și dezbaterile asupra a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu o seară, când Donald Trump și Joe Biden, în spațiul public, au avut o ieșire prin care să își consolideze dorința de a câștiga alegerile.

Citește și: VIDEO Fiul lui Joe Biden, vinovat de cumpărare și posesie ilegală de arme de foc! Ce pedeapsă riscă Hunter Biden

Joe Biden

Joe Biden

[Sursa foto: X Greg Price]

Kamala Harris îi ia apărarea lui Joe Biden 

Așa că, s-au contrat ei joi seara, iar acum Kamala Harris și un jurnalist CNN le-au luat locul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Și asta pentru că, în timp ce unii aplaudă ieșirea lui Joe Biden, printre ei numărându-se și Kamala Harris, mulți l-au pus la zid pe democrat, comentând atitudinea și vorbele lui ca fiind încete, dezorientate, lipsite de putere.

Iar afirmațiile din urmă îi aparțin acum și unui jurnalist CNN, care a ținut să o contrazică pe Kamala Harris, când aceasta a descris prestația lui Joe Biden  de joi seara ca fiind una puternică, prin care el a arătat că luptă pentru poporul american cu toate ”armele” pe care le are.

„Părea un pic dezorientat. A devenit mai puternic pe măsură ce dezbaterea a continuat. Dar până atunci, cred că panica s-a instalat", a declarat David Axelrod, agent democrat de lungă durată și comentator politic senior la CNN.

Citește și: Joe Biden, gesturi confuze în timpul discursului din Normandia. Soția sa l-a coborât de pe scenă după ce a făcut mai multe gesturi de-a dreptul șocante

CNN

CNN

[Sursa foto: twitter]

În urma acestei remarci, vicepreședintele Kamala Harris a recunoscut că președintele Joe Biden nu și-a început dezbaterea în forță, însă asta s-a reglat pe parcursul demonstrației sale, care, subliniază ea, s-a încheiat într-un mod corespunzător.

„Ceea ce am văzut în seara aceasta a fost un contrast foarte clar între președinte și Donald Trump cu privire la toate problemele care contează pentru poporul american. Da, a fost un început lent, dar a fost un final puternic. Și ceea ce a devenit foarte clar pe parcursul serii este că Joe Biden luptă în numele poporului american- pe fond, pe politică, pe performanță… A fost un început lent. Asta este evident pentru toată lumea. Nu am de gând să dezbat acest aspect", a declarat Harris într-un interviu cu Anderson Cooper de la CNN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si