„Se acordă titlul de excelență, în semn de apreciere și deosebită considerație, Știrilor Kanal D, care au fost mereu, alături de noi pentru susținerea cazurilor cu dizabilități. Bogdan, te rog frumos. Bogdan Anicescu. Mulțumim! În numele întregii echipe a Știrilor Kanal D vă mulțumim pentru această distincție. Suntem și vom fi în continuare alături de aceste persoane, de toți cei care au nevoie de sprijin și facem acest lucru atât ca echipă, cât și ca oameni în viața noastră de zi cu zi pentru că suntem uniți de valori și principii comune.”

Kanal D, alături de persoanele cu dizabilități

Mai emoționat ca niciodată, așa s-a simțit Bogdan Anicescu, interpretul limbajului mimico-gestual al Știrilor Kanal D, când a primit premiul în numele echipei. Profesioniști desăvârșiți care au sărit în ajutorul persoanelor cu dizabilități de fiecare dată când a fost nevoie, prin reportaje și campanii dedicate acestora.

Citește și: VIDEO- Bogdan Anicescu, interpretul care traduce mesajele autorităților pentru persoane cu deficiențe de auz

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bogdan Anicescu, interpret mimico-gestual: „Cred că suntem cu adevărat o familie care se implică atât individual, cât și în echipă în aceste aspecte ce țin de susținerea persoanelor cu dizabilități, o comunitate foarte mare în țara noastră.”

Gala Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din România a fost organizată într-un cadru festiv în Capitală și, pe lângă premiile acordate celor care au ajutat la promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități pentru egalitatea de șanse, cei prezenți au avut parte și de momente artistice, precum și de o prezentare de modă inedită.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si