Într-un format unic, Kanal D redefinește ideea de show de aventură si competiție, readucând în prim-plan valori precum curajul, prietenia și puterea de depășire a limitelor.

Kanal D vă invită să vă transformati visul în realitate participând în cel mai provocator experiment social de pe micile ecrane. Într-o cursă dramatică, zeci de concurenți se vor aventura pe o insulă paradisiacă, luptând individual pentru îndeplinirea celor mai îndrăznețe visuri.

Premiul pus în joc este fără precedent în peisajul media românesc- 1.000.000 de lei!

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social! Miza este uriașă – 1.000.000 de lei!

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social! Miza este uriașă – 1.000.000 de lei!

Kanal D caută concurenți pentru cel mai nou show de televiziune – cel mai mare experiment social!

Castingul se va desfășura în trei orașe mari din România, iar oricine își dorește să facă parte din acest experiment social extraordinar este așteptat la selecții. Detaliile sunt următoarele:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

-           Iași: 8 și 9 decembrie, Hotel Unirea (10:00 – 18:00)

-           Cluj-Napoca: 15, 16 și 17 decembrie, Grand Hotel Italia (10:00 – 18:00)

-           Timișoara: 15 și 16 decembrie, Hotel Timișoara (10:00 – 18:00)

Toți cei interesați să participe în cea mai intensă competiție televizată si care nu s-au înscris până acum online, accesând  pagina  https://casting.kanald.ro/  ,  sunt asteptați la casting, în orasele amintite, la locurile indicate.

Fă primul pas pentru a câștiga premiul cel mare și a-ți îndeplini cele mai îndrăznețe visuri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si