Ieri, în intervalul orar 14:30-16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3.6% și o cotă de piață de 15.0% pe targetul Național, 2.6% puncte de rating și 11.9% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, si 2.3% puncte de rating si 13.8% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 National ABCD).

Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”

631.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, Kanal D în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 15:18, când 836.000 de telespectatori urmăreau subiectele prezentate în emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D.

Citeste si: Ce pasiune ascunsă are Andreea Mantea? Detaliul pe care nimeni nu-l știa despre prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D.

Citeste si: Dan Negru, prezentatorul ”Jocul cuvintelor”, impresii de pe litoralul grecesc: „Suntem mult peste ce are Grecia azi”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si