Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, lider absolut de audiență cu Știrile Kanal D de la ora 12:00

Programul informativ a înregistrat o cotă de piață de peste 21%, în rândul publicului Comercial.

Estera Maria,

Kanal D, lider absolut de audiență cu Știrile Kanal D de la ora 12:00


DISTRIBUIE
acest articol

Joi, 3 august, Kanal D a fost lider absolut de audiență, pe toate segmentele de public, cu Știrile Kanal D, ediția de prânz, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

În intervalul orar 12:00 – 13:00, grupajul informativ Kanal D, prezentat de Ilinca Obădescu, a fost prima opțiune a telespectatorilor, poziționand stația TV pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe toate targeturile monitorizate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ieri, pe durata difuzarii buletinului informativ, Kanal D a înregistrat un rating de 1,6% și 21,3% cotă de piață, în rândul publicului comercial (21-54 National ABCD), 2,3% și 17,8% cotă de piață, la nivelul întregii țări, iar în rândul publicului de la orașe, stația TV a acumulat un rating de 2,3% rating și 16,5% cotă de piață.

Citește și: VIDEO- Un bărbat a fost acuzat că este un „obsedat de pisici”, după ce felina vecinilor nu a mai vrut să plece din curtea lui: „Pentru ce crimă sunați la Poliție?”

O medie de 402.000 telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Kanal D, în fiecare minut al difuzării buletinului informativ prezentat de Ilinca Obădescu iar minutul de aur, atins la 12:59, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumătate de milion (562.000)

de telespectatori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI