Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, lider absolut de audienta, cu “Teo Show”

Joi, 15 aprilie, Kanal D a fost lider absolut de audienta cu emisiunea “Teo Show”, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Andreea Bolocan,

Teo Trandafir și Bursucu

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emisiunea ”Teo Show” este una dintre cele mai adorate 

"Teo Show", emisiunea prezentata de Teo Trandafir si Bursucu, de luni pana vineri, de la ora 15:00, la Kanal D, este una dintre cele mai iubite emisiuni din Romania. Ieri, în intervalul orar 15:00 – 17:00, Kanal D s-a poziționat pe primul loc în topul audientelor, pe toate targeturile monitorizate, statia TV acumuland un rating de 4,3% si 18,0% cota de piata, la nivelul intregii tari, 2,5% puncte de rating si 18,6% cota de piata, in randul publicului comercial si 3,2% puncte de rating, si 13,9% cota de piata, in randul publicului de la orase, conform Kantar Media România.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a părăsit “Survivor Romania”, din motive medicale! Discursul Faimosului a emoționat o țară întreagă!

Record de telespectatori la emisiunea ”Teo Show”

Minutul de aur, inregistrat la 16:17, a adunat in fata micilor ecrane 758.000 de telespectatori. In medie, in fiecare minut al difuzarii, show-ul a fost urmarit, in intervalul mai sus mentionat, de aproape un million (906.000)

de fani ai emisiunii din intreaga tara.  

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Marian Drăgulescu, gimnastul de aur al României, invitatul de marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI