Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, lider de audiență cu ediția de duminică a emisiunii „Roata Norocului”

#Peste 1,6 milioane de fani, cu ochii pe cel mai îndrăgit show de divertisment din România.

Georgiana Balaban,

Bursucu și Ana Maria la Roata Norocului.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Duminică, Kanal D a fost lider de piață, în Prime Time, cu emisiunea concurs “Roata Norocului”, stația TV s-a clasat pe prima poziția pe podimul audiențelor, atât în ceea ce privește targetul Național, cât și cel All Urban.

Citeste si: Interviu de colecție! Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiu, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citeste si: Începând de mâine, de la 20:00, începe un nou sezon al emisiunii „Se strigă darul”, la Kanal D!

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Conform datelor furnizate de Kantar Media, ediția de aseară emisiunii prezentată de Bursucu și Ana-Maria Barnoschi a fost urmărită de peste 1.6 milioane de fani din întreaga țară.

Citeste si: Kanal D, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Aseară, în intervalul orar 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 6,6% rating și 17,8% cota de piață, pe targetul Național, și 5,9% rating și 15,9% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de aseară “Roata norocului” a fost urmărită, în fiecare minut al difuzării, de peste 1.1 milioane (1.153.000) de telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:16, a adunat în față micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.6 milioane (1.652.000) de fani.

Citeste si: Romanii au ales si aseara “Jocul cuvintelor cu Dan Neagru”; Kanal D, lider de audienta, in tara si la orase, cu un quiz show pentru intreaga familie

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI