Sute de mii de români au ales ieri postul TV Kanal D, pentru a-și lua porția de informație, din cadrul Știrilor Kanal D, ediția de prânz, prezentată de Cristina Dorobanțu.

Astfel, în intervalul 12:00-13:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, înregistrând 2,2% puncte de rating și 14,6% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, și 2,1% rating și 14,4% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, surclasând astfel stațiile concurente.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O medie de peste 363.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 12:00, când 473.000 de telespectatori s-au aflat în fața micilor ecrane, urmărind ediția de prânz a buletinului informativ de la Kanal D. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si