Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, lider de audiență, la orașe și la nivelul întregii țări, cu Știrile Kanal D de la 12:00

Miercuri, 23 august, Kanal D a fost lider în audiențe, cu Știrile Kanal D, ediția de la ora 12:00, în rândul publicului de la orașe și la nivelul întregii țări, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ana-Maria Costea,

Kanal D, lider de audiență, la orașe și la nivelul întregii țări, cu Știrile Kanal D de la 12:00


DISTRIBUIE
acest articol

Sute de mii de români au ales ieri postul TV Kanal D, pentru a-și lua porția de informație, din cadrul Știrilor Kanal D, ediția de prânz, prezentată de Cristina Dorobanțu.

Astfel, în intervalul 12:00-13:00, Kanal D a fost prima opțiune a telespectatorilor, înregistrând 2,2% puncte de rating și 14,6% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, și 2,1% rating și 14,4% cotă de piață, în rândul publicului din întreaga țară, surclasând astfel stațiile concurente.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O medie de peste 363.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit ieri Știrile Kanal D, în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 12:00, când 473.000 de telespectatori s-au aflat în fața micilor ecrane, urmărind ediția de prânz a buletinului informativ de la Kanal D. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI