Confruntarea de pe traseu dintre Faimoși și Războinici poziționează postul Kanal D pe primele locuri în topul audiențelor. Ața se face că sâmbătă, românii au ales să urmarească emisiunea Exatlon. Kanal D s-a situat pe primul loc în topul audiențelor, la nvelul publicului din întreaga țară, pe intervalul emisiunii. În minutul de aur, atins la 21:13, 1.767.000 de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură competiția extraordinară din Republica Dominicană.

Citeste si: Cod galben de zăpadă şi viscol în 24 de judeţe din ţară. Vânt de până la 90 de km/h

Emisiunea Exatlon, aleasă de români în zilele de difuzare

Potrivit Kantar Media, Kanal D a inregistrat 7,7% Rating si 15,2% cota de piata, pe publicul National, ocupand astfel prima pozitie in top. Statia s-a clasat pe locul doi, la nivelul publicului Comercial, cu 5,3% Rating si 13,7% cota de piata, si pe All Urban, cu 6,0% Rating si 12,6% cota de piata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În ediția de duminică, fanii emisiunii au avut parte de emoții puternice. Războinica Irina Postolea s-a prăbușit pe traseu, în timul unui joc cu Faimoșii și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Suporter de lux pentru românce la Ostrava în meciul de Fed Cup cu Cehia. Emil Boc, șef de galerie

Războinica Irina Postolea s-a lovit pe traseu, la tiroliană.

Deși a reușit să termine meciul, la finalul acestuia, s-a prăbușit sub privirile șocate ale celorlalți concurenți, care nu au știut cum să reacționeze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si