Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, lovitura de grație! Oficialii au făcut anunțul legat de Exatlon Sezon 3. Ce se întâmplă cu emisiunea îi va bucura enorm pe fani

Emisiunea Exatlon ține cu sufletul la gură milioane de români, care urmăresc parcursul concurenților în competiția ce se difuzează de sâmbătă până marți la Kanal D.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Confruntarea de pe traseu dintre Faimoși și Războinici poziționează postul Kanal D pe primele locuri în topul audiențelor. Ața se face că sâmbătă, românii au ales să urmarească emisiunea Exatlon. Kanal D s-a situat pe primul loc în topul audiențelor, la nvelul publicului din întreaga țară, pe intervalul emisiunii. În minutul de aur, atins la 21:13, 1.767.000 de telespectatori urmăreau cu sufletul la gură competiția extraordinară din Republica Dominicană.

Citeste si: Cod galben de zăpadă şi viscol în 24 de judeţe din ţară. Vânt de până la 90 de km/h

Emisiunea Exatlon, aleasă de români în zilele de difuzare

Potrivit Kantar Media, Kanal D a inregistrat 7,7% Rating si 15,2% cota de piata, pe publicul National, ocupand astfel prima pozitie in top.

Statia s-a clasat pe locul doi, la nivelul publicului Comercial, cu 5,3% Rating si 13,7% cota de piata, si pe All Urban, cu 6,0% Rating si 12,6% cota de piata.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În ediția de duminică, fanii emisiunii au avut parte de emoții puternice. Războinica Irina Postolea s-a prăbușit pe traseu, în timul unui joc cu Faimoșii și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Suporter de lux pentru românce la Ostrava în meciul de Fed Cup cu Cehia. Emil Boc, șef de galerie

Războinica Irina Postolea s-a lovit pe traseu, la tiroliană. Deși a reușit să termine meciul, la finalul acestuia, s-a prăbușit sub privirile șocate ale celorlalți concurenți, care nu au știut cum să reacționeze.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI