Close sidebar
Close sidebar

Kanal D, pe primul loc cu „Asta-i Romania!”

Duminica, 20 februarie, emisiunea “Asta-i Romania!” a pozitionat Kanal D pe primul loc in preferintele romanilor, atat la nivelul intregii tari cat si la orase, conform datelor furnizate de Kantar Media Romania.

Sorin Negru,

Nu ratati emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, in fiecare duminica de la ora 14:30, la Kanal D!

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Ieri, in intervalul orar 14:30 – 16:00, emisiunea “Asta-i Romania!” a pozitionat Statia TV pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, acumuland un rating 4,9% si o cota de piata de 14,7% pe targetul  National,  si  2,8% puncte de rating si o cota de piata de 9,7%, pe targetul  All Urban.

865.000 de telespectatori au urmarit Kanal D in intervalul 14:30 – 16:00, minutul de aur fiind inregistrat la 15:36 cand peste 1 milion de romani (1.186.000)  urmareau materialele marca “Asta-i Romania!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Unul dintre subiectele preferate ale romanilor, din cadrul celor oferite de emisiunea “Asta-i Romania!” s-a dovedit a fi cel care spune povestea Dianei Condurache, mama rămasă văduvă la doar 23 de ani, cu doi copii de crescut, care avea să mobilizeze o țară întreagă! De data aceasta, romanii au reintalnit-o pe Diana Condurache drept o mamă cu doi copii fericiți acum, care încep o viață nouă, la care până mai ieri nici nu îndrăzneau să viseze!

Nu ratati emisiunea “Asta-i Romania!”, prezentata de Mihai Ghita, in fiecare duminica de la ora 14:30, la Kanal D!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI